Systeembeheer omvat een breed scala aan taken die gericht zijn op het onderhouden, optimaliseren en beveiligen van de IT-infrastructuur van een organisatie. Denk hierbij aan netwerkbeheer, serverbeheer en beveiliging. Wil je systeembeheer uit handen geven? Neem dan contact op met DE IT CLUB. We do IT different

Waarom is systeembeheer belangrijk?

Systeembeheer zorgt ervoor dat je kunt vertrouwen op je IT-systeem. Zo valt het minder lang uit en kunnen bedrijfsprocessen doorgang vinden. De effectiviteit van je IT-systeem is hoger. Natuurlijk maakt ook beveiliging onderdeel uit van systeembeheer. Tenslotte wil je zowel klant- als bedrijfsinformatie goed beveiligen. Het systeembeheer uit handen geven zorgt ervoor dat het gemakkelijker is om dit aan te passen aan de groei van je bedrijf en op de lange termijn kun je er ook kosten mee besparen. Zo loopt alles op rolletjes, zonder dat jij je er druk over hoeft te maken.

We do IT different

Wil je betrokken zijn bij het proces, zonder dat je daar zelf bij na hoeft te denken? Wij ontzorgen je en nemen je het systeembeheer uit handen. Natuurlijk kunnen we wel elke stap die we nemen toelichten, zodat altijd duidelijk is wat er gebeurt. Zo krijg je via monitoring inzicht in het functioneren van je IT-omgeving, worden eventuele bedreigingen ge√Įdentificeerd en zorgen wij voor regelmatige back-ups.

Systeembeheer uitbesteden

Wil je je systeembeheer uitbesteden, zodat je daar echt geen omkijken meer naar hebt? Veel andere bedrijven zijn je al voorgegaan. Als jij je ICT wilt uitbesteden, dan helpt De IT club je graag. Wij zijn proactief en doen het net even anders dan standaard IT-bedrijven. Jij staat als klant bij ons altijd centraal. Zo kun je vertrouwen op snelle technische ondersteuning, oplossingen op maat en de juiste technische kennis.

© DE IT CLUB